Λογοτεχνικές συναντήσεις της Πέμπτης (12/3/15 και 26/3/15), 7:30μ.μ. – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου και ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου σε συνεργασία με το Νεοελληνικό Σπουδαστήριο Πετρώνδα του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνουν την έναρξη των «Λογοτεχνικών Συναντήσεων της Πέμπτης» με τις δύο πιο κάτω συναντήσεις και με γενικό θέμα: «Τα σύγχρονα ποιητικά και καλλιτεχνικά προβλήματα».

Συγκεκριμένα, οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν:

(α) Την Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, Αρχ. Κυπριανού 34, θα αναπτυχθεί το θέμα: «Τι είναι ο Ντανταϊσμός» με εισηγητές, τον καθηγητή Νεοελληνικής Φιλολογίας και πρόεδρο του Τμήματος Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Παντελή Βουτουρή και τον επίκουρο καθηγητή του ίδιου Τμήματος κ. Μαρίνο Πουργούρη.

(β) Την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, Αρχ. Κυπριανού 34, θα αναπτυχθεί το θέμα: «Τι είναι ο σουρεαλισμός» με τους ίδιους εισηγητές, όπως στην πρώτη διάλεξη.

Στο τέλος κάθε διάλεξης, οι εισηγητές θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό, για να αναπτυχθεί ένας δημιουργικός διάλογος.

Περιμένουμε όλους τους φίλους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα λογοτεχνικά και καλλιτεχνικά ρεύματα στην Τέχνη. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!