Παραχώρηση αιθουσών και άλλων χώρων του Πολιτιστικού Κέντρου 

Οι χώροι προς ενοικίαση βρίσκονται στο ισόγειο όπου είναι το αναπαλαιωμένο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου και διατίθενται με στόχο την προαγωγή του Πολιτισμού, των Tεχνών και των Γραμμάτων.

Προσφέρονται για το κοινό και λειτουργούν αίθουσες ως χώρος διαλέξεων, σεμιναρίων, εκθέσεων, ποιοτικών μουσικών εκδηλώσεων, παρουσιάσεων βιβλίων και άλλων συναφή εκδηλώσεων.

Οι χώροι είναι στη διάθεση του κοινού για διοργάνωση δραστηριοτήτων ή εκδηλώσεων, όπως περιγράφονται πιο πάνω και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Χάρη Θεοχαρίδη στο τηλ. 22318350, 22470326, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες λειτουργίας του Δήμου (Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 15:00).

Για τις χρεώσεις ενοικίασης αιθουσών και άλλων χώρων μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ. 

 

Διαθέσιμοι Χώροι προς ενοικίαση:

  • Δύο Αίθουσες πολλαπλών χρήσεων (χωρητικότητα 60 – 70 άτομα ανά αίθουσα)Διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, συνεδριών, εκθέσεων και παρουσιάσεωνΟ χώρος προσφέρεται για πολυμορφικές εικαστικές εκθέσεις, προβολές ταινιών, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, χαρακτικής καθώς και για εναλλακτικές θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Oι αίθουσες διαθέτουν όλο τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό)
  • Φουαγιέ (χώρος με τζαμαρία)Διοργάνωση μικρών εκθέσεων (τα έργα τοποθετούνται σε ειδικά πάνελς)
  • Αίθουσα Δεξιώσεων – cocktail room (χωρητικότητα 60 – 70 άτομα ανά αίθουσαΔιοργάνωση κοκτέιλ για σεμινάρια, διαλέξεις, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις που διεξάγονται στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων
  • Aίθουσα συνεδριάσεων – conference room (χωρητικότητας 14 άτομα)

 

Δείτε την τρισδιάστατη ψηφιακή περιήγηση του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης: