«Η Άνοιξη στον Στρόβολο», Φιλανθρωπική Εκδήλωση με Επίδειξη Μόδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 16 Μαΐου 2017, η φιλανθρωπική εκδήλωση του Δήμου Στροβόλου και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Στροβόλου.

Ένα υπέροχο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι παρευρέθηκαν χθες στον φιλόξενο χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του  Δημάρχου Στροβόλου, κ Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και ήταν στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου για την ενίσχυση του κοινωνικού και πολύπλευρου έργου που επιτελεί η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Στροβόλου.

Η προσπάθεια των διοργανωτών, για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για την κάλυψη βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη αγκαλιάστηκε με αγάπη από επιχειρηματίες, πολιτικούς και τον απλό κόσμο.

Η εκδήλωση περιλάμβανε απογευματινό τσάι και επίδειξη μόδας του οίκου κοσμημάτων NATC Jewels By Natasa Christodoulou και του οίκου μόδας Maison Anna Dorothea.

Μέγα χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Epaminondou & Co Audit Services Ltd, η εταιρεία Henkel, οι εταιρείες Palmers Cocoa butter formula,  P&P Image Communications, Make Up Store, Mohowk hair Studio, PlanB και ELEvento PR Services και Zorpas Catering.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Γιώτα Κουφαλίδου, ενώ στην επίδειξη μόδας έλαβαν μέρος αφιλοκερδώς επώνυμες συμπατριώτισσες μας, μοντέλα, ηθοποιοί και παρουσιάστριες.