Φιλανθρωπικό Fashion Show “Fashion Philosophy”, 7/6/18, (19:00) – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Σε μια ιδιαίτερη λαμπρή βραδιά, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Στροβόλου, σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου και τα brands NATC Jewels By Natasa Christodoulou μαζί με την HT The Original Boots Company LTD επίσημο αντιπρόσωπο του σήματος Timberland στην Κύπρο, σας προσκαλούν στο φιλανθρωπικό Fashion Show Fashion Philosophy στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Το φιλανθρωπικό Fashion Philosophy Show τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου, κ Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου, την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:00μ.μ.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη σειρά ρούχων “Antica Sartoria” και κοσμήματα από την σχεδιάστρια NATC Jewels By Natasa Christodoulou, καθώς και την ιδιαίτερη συλλογή ρούχων και παπουτσιών SS2018 της εταιρείας HT The Original Boots Company Ltd επίσημο αντιπρόσωπο του σήματος Timberland στην Κύπρο.

Στην προσπάθεια υποστήριξης του έργου της αδελφότητας θα συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας αφιλοκερδώς γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, ηθοποιοί και μοντέλα.

Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι εντυπωσιακοί ηθοποιοί και παρουσιαστές Πέννυ Φοινίρη και Άθως Αντωνίου.

Τη βραδιά θα «ντύσουν» καλλιτεχνικά ο εξαιρετικός Dj Loucas Pavlides με live συνοδεία των Γιάννο Μοδίτη στο σαξόφωνο και Μιχάλη Τσερκέζο στο ηλεκτρονικό βιολί. Ένα live spectacolo όπου όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς με σκοπό τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

Με την παρουσία όλων μας θα ενισχύσουμε δυναμικά τον αγώνα για την οικονομική στήριξη του έργου που προσφέρει η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Στροβόλου.

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €10 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία:

  • boutique NATC στην 28η Οκτωβρίου, 62B Έγκωμη, 2414 Λευκωσία
  • κατάστημα Timberland Store Cyprus στην Διαγόρου 29, Λευκωσία1097
  • Δημαρχείο Στροβόλου
  • Φιλόπτωχος Αδελφότητα ΣτροβόλουΧορηγός επικοινωνίας: «Ράδιο Πρώτο».

Χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας: Digital Minds
Χρυσοί χορηγοί: Αλφαμέγα, Bed&Bath
Υποστηρικτές: Zorbas Bakeries, Palmer’s, Hair Salon Glaze, New Code events and modeling.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, καλέστε στα τηλέφωνα:
22355068 NATC, 22680690 Timberland Store Cyprus,
22470470 Δήμος Στροβόλου