ΔΤ – Η Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου φέρει από τις 16 Μαρτίου 2023 το όνομα του δωρητή του χώρου Νικόλαου Μούντη

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδότησης της κεντρικής αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου, προς τιμή του δωρητή του χώρου Νικόλαου Μούντη.

Ενημερωτικά, το διατηρητέο κτήριο ανεγέρθηκε το 1915 και λειτούργησε αρχικά ως σχολείο, ενώ πολύ αργότερα στέγασε τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Στροβόλου και μετέπειτα του Δήμου Στροβόλου, μέχρι και την ανέγερση του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου επί της λεωφόρου Στροβόλου το 2001.

Την τελετή ονοματοδότησης τίμησαν με την παρουσία τους και απηυθύναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο κ. Λευτέρης Στυλιανίδης, εκ μέρους της οικογένειας Μούντη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Σάββας Ηλιοφώτου, εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, ο Δημοτικός Γραμματέα Στροβόλου, κ. Γιώργος Χριστοδούλου, καθώς και δεκάδες μέλη της οικογένειας Μούντη, απόγονοι του Νικόλαου Μούντη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

17 Μαρτίου 2023