Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήρι «Ψυχική και διατροφική υγεία κατά την εγκυμοσύνη

Στο πέμπτο βιωματικό εργαστήρι της σειράς εργαστηρίων με θέμα την ψυχική υγεία και τη διατροφή, εξερευνούμε τις αλλαγές στη ψυχική-διατροφική υγεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η σημασία της ψυχικής και διατροφικής υγείας για τη νέα μητέρα και το μωρό της. Πώς επηρεάζεται η γονιμότητα από τη ψυχολογία μας αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες; Τι ρόλο διαδραματίζει η διατροφή και η ψυχική κατάσταση σε όλα τα στάδια της ζωής ενός γονιού.

Το τέταρτο και τελευταίο εργαστήρι της σειράς, με τίτλο: «Ψυχική και διατροφική υγεία κατά την εγκυμοσύνη» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 10:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου (Δημοτική Βιβλιοθήκη- Αρχ. Κυπριανού 34)

Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη εδώ.

Ο Δήμος Στροβόλου, μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού και Ενεργού Πολίτη, διοργανώνει σειρά βιωματικών εργαστηρίων με θέμα τη ψυχική υγεία και τη διατροφή, με στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, την ενημέρωση και την επιμόρφωση του κοινού για τα εν λόγω θέματα, την καλλιέργεια ενσυναίσθησης και άλλων δεξιοτήτων αλλά και για την περαιτέρω εμψύχωση των συμμετεχόντων.

Οι εισηγήτριες των εργαστηρίων είναι η διατροφολόγος Νάσια Μεϊτανή και η ψυχολόγος Χριστίνα Ζαβού, οι οποίες επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Στροβόλου, παρέχοντας υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, με έντονη εθελοντική δράση προσφοράς προς την κοινότητα.