Δελτίο Τύπου – Συνέντευξη Τύπου για τον φιλανθρωπικό αγώνα “Εθνικής Ελλάδος 2004 vs Εθνικής Κύπρου 2004” – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Μια ιστορική αναμέτρηση που κάθε φίλαθλος θα ονειρευόταν, είναι γεγονός. Η τιμημένη Εθνική Ελλάδος του 2004, έρχεται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα, την Εθνική Κύπρου του 2004 αποτελούμενη από πολλά ποδοσφαιρικά αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος.

Εμπνευστές της ιδέας αυτής είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης και διοργανωτής του αγώνα είναι ο Δήμος Στροβόλου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή χρημάτων για τους «Εθελοντές Γιατρούς».

Με αφορμή τον φιλανθρωπικό αγώνα πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Δήμου Στροβόλου, την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015.

Παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό για την εκδήλωση: ο Δήμαρχος Στροβόλου Δρ Λάζαρος Σαββίδης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Τράπεζας Ειρένα Γεωργιάδου, ως αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης η Ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Στροβόλου Αντρέας Παπαχαραλάμπους ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής.

Όλοι με τη σειρά τους προσκάλεσαν το κοινό να προσέλθει στο φιλανθρωπικό αγώνα για να παρακολουθήσει από κοντά τους Έλληνες ήρωες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου της Πορτογαλίας να αντιμετωπίζουν την ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου εκείνης της περιόδου και να βοηθήσει στην ενίσχυση του ταμείου των «Εθελοντών Γιατρών».

Η τιμημένη Εθνική Ελλάδος του 2004 αποτελούμενη από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα και Τοπαλίδη, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 αποτελούμενη από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Ηλία, Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμή, Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Γεωργίου, Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά, Κονναφή και Γεωργίου.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος ο Otto Rehhagel. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ στο Στρόβολο, την 1η Απριλίου στις 6μμ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί – Κύπρος».

Τιμητική Εκδήλωση:

Το ίδιο βράδυ, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμούς, προβολή σχετικού βίντεο με τον άθλο της Πορτογαλίας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Μπάντα του Δήμου Στροβόλου/Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το Λύκειο Δασουπόλεως Μακάριος ο Γ’ και απονομή τιμητικών πλακετών σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Αποκλειστικός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Τράπεζα.

Χορηγός Επικοινωνίας: Sigmalive Sports

Περισσότερες Πληροφορίες στο τηλέφωνο 77 77 70 40

Pressconference-27-3-2015.2 Pressconference-27-3-2015.koino